Unknown: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /home/elektroj/domains/elektrouredi.net/public_html/system/journal2/classes/journal2_utils.php on line 478Unknown: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /home/elektroj/domains/elektrouredi.net/public_html/system/journal2/classes/journal2_utils.php on line 478Unknown: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /home/elektroj/domains/elektrouredi.net/public_html/system/journal2/classes/journal2_utils.php on line 478Unknown: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /home/elektroj/domains/elektrouredi.net/public_html/system/journal2/classes/journal2_utils.php on line 478 За нас
Когато използвате нашия сайт Elektrouredi.net, ни доверявате информацията си. Декларацията за поверителност има за цел да ви помогне да разберете какви данни събираме, защо го вършим и какво правим с тях.

За нас

Ние сме екип от млади и енергични хора, които развиват електронна търговия с уреди и стоки за бита.  Юридическото наименование на дружеството е "Унимаг Трейд България" ЕООД с адрес по регистрация гр. София, п.к. 1324, р-н Люлин, бул. "Царица Йоанна" № 57, ИН по ДДС BG204581722. Основната ни движеща сила е желанието за постигане на по-добро обслужване на клиентите, индивидуално отношение към тях и  специфичните им нужди. Стремим се да постигнем по-добро и бързо обслужване на клиентите, защото времето е ценно както за нас, така и за вас. Големите вериги магазини предлагат многообразие от стоки на изгодни цени, но след първоначалната еуфория от пазаруването в такива магазини, много потребители откриват и неудобствата, а те са:

   1. средно време за придвижване и обслужване 1 час;
   2. транспортни разходи до магазина и обратно;
   3. транспортни разходи за транспортиране на обемисти и тежки покупки;
   4. редене на опашки;
   5. липса на индивидуално отношение;

В тези магазини се предлагат много стоки, но в повечето случаи даден вид артикул е представен само от един единствен производител (brand), което силно ограничава свободния избор и неутрализира ефекта от "ниските" цени. За закупуването на една стока за 20 лева, клиентът ще загуби време да достигне до магазина, ще се загуби в изобилието от цветове, оферти, светлинки по стелажите и накрая ще чака 15 минути на опашка. Нашият онлайн магазин ELEKTROUREDI.NET предлага решение на тези и много други неудобства.  Потенциалът за успех на ELEKTROUREDI.NET е в неразработения интернет пазар на стоките за дома. Повечето складове и хипермаркети предлагат каталог единствено на техните стоки на склад. Не се предлагат стоки от други доставчици извън собствения асортимент. Ние се целим да постигнем най-доброто обслужване на клиенти, отлични цени и бързи доставки, удобни методи за разплащане.